Bemutatkozás

Gondoskodj az egészségedről, és nyerj vissza akár évi 600 eurót!

Pénztárcabarát betegbiztosítás Németországban dolgozó magyaroknak
 
Érdekelnek a részletek!
 
Ellenőrizted már, hogy betegbiztosítódtól a lehető legkedvezőbb szolgáltatáscsomagot kapod?
A betegbiztosításra vonatkozó megállapodás kondícióit időről időre ugyanúgy célszerű felülvizsgálni, mint az internetes, vagy a mobiltelefonos előfizetést. Annál is inkább, mivel sokszor a puszta szolgáltatóváltással több száz euró spórolható meg.
 
Tudtad?

A Betriebskrankenkasse Mobil Oil Betegbiztosító székhelye Münchenben van, és mind a 16 tartományból vannak biztosítottjai, és tagjai. 2020. január 1-én 1.007.386 biztosított, ill. 747.233 tagja volt a biztosítónak. A taglétszám folyamatosan gyarapszik, hiszen folyamatosan lépnek át tagok az új generációs betegbiztosítóba. Ha váltani szeretnél, akkor mindig a "most" a legjobb alkalom.
Ha legalább 18 hónapja érvényes szerződésben állsz bármely németországi betegbiztosítóval, akkor szabadon dönthetsz a váltásról.
 
Segítünk, hogy betegbiztosításodból a legtöbbet hozhasd ki!
 
A BKK Mobil Oil egészségbiztosítót választva a következő előnyökre tehetsz szert:
 
Akár évi 600 euró pénzvisszatérítés!
 
Ha egy teljes éven át nem mész orvoshoz, vagyis nem veszed igénybe az egészségbiztosító szolgáltatásait, akkor akár 600 eurót is visszakaphatsz. Ha fél évig mellőzöd az orvoslátogatást, akkor max. 300 euróra lehetsz jogosult.
 
Honnan tudhatom meg, hogy mekkora a pontosan visszajáró összeg?
 
A havi kereseti kimutatásodon (németül: Verdienstnachweis) szerepel az összeg, amit te, mint munkavállaló (Arbeitnehmer) fizetsz a betegbiztosítódnak (Krankenversicherung). A munkaadó (Arbeitgeber) ugyanezt az összeget fizeti be a betegbiztosítónak. Ezt az egy havi befizetett díjat igényelheted vissza, ill. két akár két havit, ha 1 évig nem veszel igénybe orvosi ellátást.
 
Wellness hétvége támogatás
 
190 euró erejéig a betegbiztosító állja wellness üdülésednek a költségeit. Ugye te sem gondolod úgy, hogy egy hétvégi lazulás nem tölt fel maximálisan energiával? Ugye te is egyetértesz abban, hogy eleget dolgozol a hétköznapokon, és jár neked egy hétvégi feltöltődés? Menj el a pároddal, érezzétek jól magatokat, szerezzetek élményeket, pihenjetek, vegyetek részt jógán, érezzétek a kényeztető masszázs felfrissítő hatását. A BKK betegbiztosító mindkettőtök pihenését fizeti 2 x 190 euró értékben, ha a pároddal mész, és ő is BKK tag.
 
TeleClinic videóchat szolgáltatás
 
0-24 órás videóchat konzultációs lehetőség a kezelőorvosával. Igen, létezik a hotline információs segítségnyújtás, melyet a hét minden napján igénybe vehetnek a tagok.
 
250 euró visszatérítés
 
Pénzt kapsz vissza, ha szűrővizsgálatokon veszel részt, illetve rendszeresen sportolsz.
 
Fogászati beavatkozás várakozási idő nélkül
 
Többé nem kell hosszú hónapokon át várni egy fogászati kezelést megelőzően.
 
Fitness terem támogatás
 
Egészséges életmódod fenntartásához betegbiztosítód is hozzájárul.
 
Magyar nyelvű kapcsolattartó, aki minden kérdésedre válaszol 48 órán belül
 
Mindezek mellett a BKK Mobil Oil központban egy kontaktszemély csak azon dolgozik, hogy valamennyi felmerülő kérdésére válaszoljon, ha az a magyar kapcsolattartó kollégától érkezik.

TOVÁBB AZ INGYENES VÁLTÁSHOZ
Ingyenes váltás

Töltsd le a belépési nyilatkozatot, és küldd vissza nekünk, minden mást intézünk.

mobil-oil-2020_belepesi-nyilatkozat-pdf