Rólunk mondták akik már váltottak

KIK VAGYUNK, és miért bízhatsz meg bennünk?

Amennyiben még nem ismerjük egymást, értelemszerűen tudni szeretnéd, hogy miért bízhatod rám/ránk nyugodt szívvel a németországi betegbiztosításodnak az ügyintézését. Ezért röviden bemutatkozunk.

Balázs Gábor vagyok, személy szerint évek óta dolgozom Németországban gazdasági vezetőként, Magyarországon pedig családi vállalkozásként üzemeltetünk egy könyvelő és adótanácsadó irodát. Kétlaki életet élünk, dupla háztartást vezetünk, sokat utazunk. 
Közgazdászként, mérlegképes könyvelőként, gazdasági szakfordítóként, bérszámfejtőként és tanárként 3 diplomával, és több felsőfokú végzettséggel állok az ügyfeleim rendelkezésére.

Németországba költözve rengeteg honfitársunk keresett meg különböző adminisztrációs,- fordítási,- munkajogi,- könyveléssel,- és bérszámfejtéssel kapcsolatos kérdésekkel. Az ügyfeleim elégedettek, tudják, hogy számíthatnak rám.

Sokan kérdezték, hogy ismerek-e valakit, aki magyarul tud tájékoztatást adni német biztosításokról. A jelentkező igény miatt megkerestem a számomra legjobbnak tűnő biztosítót, és betegbiztosítót, és leszerződtem velük.

Erre számíthatsz a velem való kapcsolatfelvétel, és ügyintézés során:

ONLINE és TELEFONOS KONZULTÁCIÓ
Nem szükséges befáradnod egy irodába. Telefonon, e-mailben, WhatsApp-on, Viber-en és Facebook-on keresztül is kereshetsz minket.

MAGYAR és NÉMET NYELVŰ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS 
Ha még nem beszéled tökéletesen a nyelvet, vagy gondot okoz a hivatalos ügyek, levelek, telefonok intézése, akkor állunk szívesen a rendelkezésedre.

NÁLUNK VALÓBAN TE VAGY AZ ELSŐ
Ha keresel minket, tőlünk rövid határidőn belül választ fogsz kapni. Nálunk az ügyfél érdekei állnak az első helyen.

HOSSZÚ TÁVON SZÁMÍTHATSZ RÁNK
Hosszútávon védjük az ügyfeleink érdekeit. A betegbiztosító váltást követően is segítünk az ügyintézési problémák megoldásában. Nem csak fellángolásszerűen dolgozunk biztosítókkal közösen, hanem hosszútávú partnerségi kapcsolatokat alakítunk ki.

AZ ADATAIDAT BIZALMASAN KEZELJÜK
Nálunk biztonságban lesznek az adataid, mert kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre.

TITOKTARTÁS
Minket ugyanúgy köt a titoktartási kötelezettség, mint az orvosodat, és az ügyvédedet.

OLVASD EL AZ ÜGYFELEK VÉLEMÉNYÉT LENTEBB

ügyfél vélemények

Nemesik Lilla

ügyfél

Egy percig sem bántam meg, hogy váltottam., mert sajnos nem beszélem jól a német nyelvet. Óriási előny, hogy magyarul kapok választ a kérdéseimre.

Gaál Réka

Médiaszakértő

5 éve élek Németországban, és eddig 1-szer voltam orvosnál. Ha 5 évvel ezelőtt váltottam volna, akkor most kb. 3.000 euróval lennék gazdagabb.

Juhász Márk

ügyfél

Mondjuk az durva, hogy fizették a wellness hétvégémet is.

Kozsnyánszky Péter

Nem félek a váltástól. Ezért is töltöttem ki azonnal a papírokat. Tudom, hogy a változás és a váltás mindig pozitív eredményeket hoz. Ezért váltottam országot is.

Orbán Petra

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gülmár Eszter

ügyfél

Ilyen gördülékenyen még nem sikerült egy ügyintézés sem. Tálcán kaptam meg a kész nyomtatványokat. Nekem csak aláírnom kellett, és visszaküldeni mindent. Le a kalappal.